Vergoeding: vanaf 2013 zit dieetadvisering voor 3 uur in de basisverzekering. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering heeft u recht op meer uren. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Bent u hier niet voor verzekerd en is meer tijd nodig dan informeren wij u over de tarieven. Dit hangt mede af van de hulpvraag en wordt besproken zodra dit van toepassing is. U ontvangt voor dit deel zelf de rekening.

De gedeclareerde tijd omvat ook de indirecte tijd, nodig voor analyse, voedingsberekening, opstellen (schriftelijk) voedingsadvies en terugrapportage. Het eerste gesprek duurt 60 minuten en een vervolgafspraak 30 minuten. Soms kan een vervolgafspraak via e-mail of telefonisch plaatsvinden. Ook een huisbezoek is mogelijk.

Met de meeste zorgverzekeraars heeft Voeding&Zo Rotterdam een contract. Wij declareren dan bij uw zorgverzekeraar; anders dient u dit zelf te doen. Een afspraak dient minimaal 24 uur tevoren te worden afgezegd. Anders worden de kosten van het consult bij u in rekening gebracht.